Bo på bruket

Glöm vardagen för en stund och checka in hos oss på Bruket!

Oavsett om du är på genomresa med jobb eller på semester med vänner eller familj så har vi boende och sovplats för dig och ditt sällskap. Vi erbjuder totalt 30 bäddar fördelat mellan Gula kontoret och Ladugården som båda bjuder på sin unika upplevelse!

Frukosten, lunch eller middag kan ni avnjuta hos Erica på kafé Anno 1762 eller i vår fantastiska Herrgård från och med mitten av maj. Vill ni förboka måltider så kontaktar ni Herrgården eller kafé anno.

Hotell Gula Kontoret

I den gamla kontorsbyggnaden kan ni räkna med en god natts sömn årets alla dagar! 

Hotellet är utrustat med unika sovrum som alla har sitt eget badrum och sin egen charm. Här hittar du vårt ”Rum 1” hörnrum med fin utsikt över bruket och hyttan som inrymmer dubbelsäng samt bäddbar soffa för upp till 4 personer. Rum 1 är populärt att boka som bröllopssvit. John Jennings rum är också inrett med plats för 4 personer. Detta är rummet för familjen, kompisparen eller varför inte för de två som verkligen vill breda ut sig. Våra enkelrum är inredda med en 1,20 säng. Vi kallar det enkelrum, men finns det hjärterum så… 

På övervåningen finns ett gemensamt beredningskök med kyl, spis, diskmaskin, micro samt basutrustning för att laga till enklare måltider.

Ladugården

I ladugården finns totalt 8 dubbelrum varav ett är 1 stort familjerum med 4 bäddar. Här sover ni gott i sköna dubbelsängar och standarden är god. Dusch och toalett finns i varje rum och mjuka frottéhanddukar ingår i samtliga bokningar.

På övervåningen finns ett gemensamt beredningskök med kyl, spis, diskbänk, micro samt basutrustning för enklare måltider.

I ladugården är även hunden välkommen i vissa rum.

Vill du boka hela Gula kontoret? Sker endast i mån av tillgång och via offert.

Sök och boka via bokningsformuläret nedan:

Vid avbokning:

Det händer på bruket

Lennart Ljungkvist Entertainment Orcherstra

29 juni, 2024

Julmarknad 7-8 dec 2024

7 december, 2024

Galleri Eleonora 2024

9 februari, 2024

Brukets dag 2024

13 juli, 2024

Musik i Hyttan - Fredrik Furu 19 juli

19 juli, 2024

Samuel Ljungblad

17 augusti, 2024

Något för alla

Rulla till toppen